Cantine Josée

Josée beleeft de zomer met feestjes in haar Cantine: DE gelegenheid om elkaar nog 's te zien en samen fijne dingen te doen! Een koel drankje op Josée haar terras met een concertje, of een leuk knutselatelier voor jong en oud. Misschien sta je graag aan Josée haar fornuis, om met jouw versie van haar sublieme familierecept "Cantinetti alle vongole" de volkskeuken naar een hoger niveau te tillen? Kom gewoon langs: voor je het weet sta je op het podium luidkeels te verkondigen hoe mooi de zomer kan zijn.

Op het programma staan straatconcerten, ateliers voor kinderen, zomerwensen en een overheerlijke volkskeuken aan democratische prijs. Mis deze feestjes niet!

Telkens open op woens-, donder- en vrijdagen, plus het weekend van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Op maandagen en dinsdagen sluit de keet en rust ons Josée uit. Op www.facebook.com/josee1210 vind je ál wat je moet weten over waar en wanneer je moet zijn, om te doen wat je in haar cantine kan gaan doen. De juiste openingsuren zijn dan plots geen mysterie meer.

Cantine Josée

Chaussée de Louvain 52
1210 Bruxelles

Infos & réservationSaint-Josse-ten-Noode décline toute responsabilité en ce qui concerne le contenu des informations partagées dans le cadre de l’Agenda.

Saint-Josse Sint-Joost

Administration communale de Saint-Josse-Ten-Noode

Av. de l’Astronomie 12-13
1210 Bruxelles
T02 220 26 11

 

Heures d'ouverture

Du lundi au vendredi de 08:30 à 13:00, avec une permanence du Service démographie (les services Population, État civil et Étrangers) le mardi, de 16:00 à 18:30.