Carnaval #3e editie

Vanaf 13 uur zullen meer dan 600 artiesten leven brengen in de straten van Sint-Joost-ten-Node, van Rogierplein tot Sint-Joostplein, met een kleurrijk spektakel. Deze derde editie van het Carnaval van Sint-Joost belooft een onvergetelijk evenement te worden, vol muziek, folklore en lokale tradities.

In de optocht zullen ook de drie Reuzen van Sint-Joost meelopen : de patroonheilige Sint-Joost, de dichter Houwaert en de voormalige iconische burgemeester Guy Cudell. Ze worden vergezeld door enkele bijzondere praalwagens van de Zinneke Parade en door de Gilles, die hun traditionele kostuums, veren, sinaasappels en fanfare meebrengen.

De verschillende bevolkingsgroepen van de gemeente zullen defileren in traditionele kostuums, om de internationale stedenbanden van Sint-Joost te illustreren. U mag optredens verwachten  uit Roemenië, Bulgarije, Palestina en de Democratische Republiek Congo, Bolivia, Ecuador en Brazilië, evenals uit Turkije en Marokko ter gelegenheid van 60 jaar Turkse en Marokkaanse immigratie.

Maak u klaar voor een explosie van kleuren en plezier op 20 mei, van 13 tot 17 uur, tijdens deze spectaculaire viering die zal bruisen op het ritme van het carnaval.

Klik hier voor de volledige route !

Administration communale de Saint-Josse

avenue de l'Astronomie 12-13
1210 Bruxelles

Ouvert du lundi au vendredi de 08h30 à 13h.
Services Population, Etat civil et des Etrangers, ouverts également le mardi de 16h à 18h30.

Organisateur

Administration communale de Saint-Josse

Info & Reservatie


Documenten: 

Sint-Joost-ten-Node is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie die in de agenda wordt gedeeld.

Saint-Josse Sint-Joost

Gemeente Sint-Joost-ten-Node

12-13 Sterrenkundelaan
1210 Brussel
T02 220 26 11

Openingsuren

De loketten van het Gemeentebestuur van Sint-Joost zijn van maandag tot vrijdag geopend van 8u30 tot 13u.
Een permanentie is open op dinsdagnamiddag van 16u tot 18u30 (de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen).